Rolada z bisquick plus Braun (1 sztuka – można nakropić syropem)
0,300 kg
Rolada z bisquick plus Braun (1 sztuka – można nakropić syropem)
0,500 kg
Kranfil czerwone owoce
0,200 kg
Covella biała Braun (rozpuścić i połączyć z Kranfil czerwone owoce)
Żelka wiśniowa
750 g
Frutados wiśnia Grados
20 g
żelatyna
100 g
woda
Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie, podgrzać i połączyć z Frutados wiśnia
Mus jogurtowy
0,250 kg
Alaska-express Jogurt Braun
0,500 kg
Woda
0,500 kg
Bita śmietana
Dekoracja/Glazura
0,200 kg
Krystal Top Grados
Sposób przygotowania
► Na upieczonym spodzie z kruchego ciasta rozsmarować Spalmella i przykryć roladą. ► Na wierzchu rozsmarować Kranfil połączony z Covellą, następnie wyłożyć żelkę wiśniową.. ► Żelkę przykryć roladą i wyłożyć mus jogurtowy. ► Wyrównać, wstawić do lodówki na ok. 2 godziny. ► Przykryć Krystal Top jak na zdjęciu.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaREZYGNUJEPolityka prywatności