Bottermelk

22 sztuk

1 blaszka 60×20 cm

45 min  

1500 g

Blat z ciasta Muffin soft Braun (blat 60x40cm przekrój wzdłuż na 2 części 60x20cm) [patrz receptura podstawowa]

500 g

Kranfil czerwone owoce Braun, lekko podgrzanych

200g

Covella biała Braun

Covellę rozpuścić i połączyć z Kranfil czerwone owoce

Mus owoce leśne

200 g

Eden owoce leśne Braun

250 g

wody, o temp. 25 °C

1000 g

śmietany, ubitej, niesłodzonej

Eden rozpuścić w wodzie i dodać śmietanę.

Dekoracja

200 g

Eden owoce leśne Braun

250 g

wody, o temp. 25 °C

1000 g

śmietany, ubitej, niesłodzonej

Eden rozpuścić w wodzie i dodać śmietanę.

Dekoracja

200 g

Kranfil czerwone owoce Braun

50 g

Schokobella biała Braun

60 g

malin

50 g

borówek