Bottermelk 22 sztuk 1 blaszka 60×20 cm 45 min 1500 g Blat z ciasta Muffin soft Braun (blat 60x40cm przekrój wzdłuż na 2 części 60x20cm) [patrz receptura podstawowa] 500 g Kranfil czerwone owoce Braun, lekko podgrzanych 200g Covella biała Braun Covellę rozpuścić i połączyć z Kranfil czerwone owoce Mus owoce leśne 200 g Eden owoce leśne Braun 250 g wody, o temp. 25 °C 1000 g śmietany, ubitej, niesłodzonej Eden rozpuścić w wodzie i dodać śmietanę. Dekoracja 200 g Eden owoce leśne Braun 250 g wody, o temp. 25 °C 1000 g śmietany, ubitej, niesłodzonej Eden rozpuścić w wodzie i dodać śmietanę. Dekoracja 200 g Kranfil czerwone owoce Braun 50 g Schokobella biała Braun 60 g malin 50 g borówek